Slzy chlapce

Slzy chlapce

Anotace: láska bolí i kluky nejen holky jen to nepžiznáme

Stál tam a hleděl dolů,
chtěl odejít hrdě,se zněním zvonů.
Hleděl dolů,v hlavě měl zmatek,
přemýšlel nad časem,kam ten utek?

Láska je krajina neznámá,
bolí a někdy je krvavá.
Tečou z ní slzy,pot i krev,
chci vše vrátit o rok zpět.

Bolí mě hlava v očích mám slzy,
autor ví,že ho to mrzí.
Čas je však mocný nelze vzít zpět.
jak mám teď vydržet těch mejch pár let?

Svět je jak labyrint plný bludů,
já však mám trápení a hodně studů.

Hledí chlapec vpřed a náhle dolů,
skončí svých šestnáct let seskokem z voru...
Autor SnuuPie, 12.11.2007
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Emily Winnacott, Ta Naivní, okapovaroura, xavian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

........hezka:)a netrap se,vsak najdes jinou:)

04.08.2008 19:30:00 | už ne pernikova princezna

Hlavu vzhůru, nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně;-)

12.11.2007 21:11:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí