Pochodeň

Pochodeň

Anotace: at nikdy neuhasne

Ať je noc nebo den,
ve svém těle nosím pochodeň,
Trochu mi pálí
tolik lásky a vášně,
září jako hvězdy
v nekonečném ráji
Nesu si pochodeň
s vírou a s naději,
že když se dva hledají,
láska jim dá znamení
Prosím,ať spolu tou cestou jdem
Zvedám pochodeň!
Autor laura3, 12.11.2007
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: atom6
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí