Lež

Lež

Anotace: jak lehce se vypráví...

Nemluv - to už stačí,
další lži nechci slyšet.
Odcházíš...radši.

Necháš mě samotnou, opuštěnou
s pocitem prázdnoty, zmatenou.
Slzy vpíjejí se mi do tváře
a pocit strachu se zvětšuje.

Je tak naivní myslet si,
že jeden druhého potřebuje!

Je to lež...
Autor Kariš, 12.11.2007
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: barking bitch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí