Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ...

Myšlenky

Můžeš myslet na toho koho jsi miloval
Můžeš myslet na život
Můžeš snít
Můžeš myslet na to jak by ses zachoval
Kdyby to dopadlo dobře
Můžeš pocit mít
Že to teprve přijde
Můžeš myslet na toho kdo tě miluje
Kdo je to?
Proč miluje zrovna tebe?
Život tuhle baladu maluje
Co z toho?
Když miluješ jen sebe
City jsou zrádná věc
Můžeš myslet na toho koho miluješ
A přitom můžeš mít pocit
Že už je to dávno
Na sebe pomyslnou ruku vztahuješ
Co jsi to provedl?
Hlavně na to, prosím tě, nemysli…
Autor Manni3, 12.11.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí