Moderní promiň

Moderní promiň

Anotace: Lehce pubertální.

Chybovat je prej lidský,
a tak ti píšu elektronicky,
abys mi znovu prominula,
že jsem jen snílek a tulák.

Za blbost se ale platí,
zkusím napsat na maila ti,
znovu tě žádám o ta slůvka,
i když jsem hlupák a mluvka.

Za pokus se prý nic nedá,
ať žije technika a věda,
přes 1000 kilometrů zas tě žádám,
odpusť mi, máš-li mě trochu ráda.
Autor Maly_Al, 12.11.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí