S půvabem květiny

S půvabem květiny

Anotace: Ten pro koho, je tato báseň, tak to určitě pozná. Je top jediná osaba s kterou chcina věky být.

Pohledem mě připoutáš,
a já jsem k tobě vázán.
Toužím být jen s tebou
a v mysli tě polibky laskám.
Tvoříš můj svět
a jiného již nevidim.
Bez tebe není nic,
ani slunce nevidim.

Pln touhy těším se vždy na tebe.
A mé sny zalétají za tebou.
Pln štěstí, když já spatřim tebe.
Jsem naplněn tou touhou.

Touhou tě pohladit
a láskou tě hřát.
Touhou tě políbyt
a všechno ti dát.
Splnit ti sny
a navždy s tebou být.
Splnit tvé sny
a nikdy se od tebe nevzdálit.

Snad to budu právě já,
co tě šťastnou udělá.
Autor Brcko, 13.11.2007
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, Lilly Lightová, Martanka, Aniška
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nejvíce se mi líbí druhá sloka :)

30.01.2009 15:52:00 | Lilly Lightová

:o*

13.11.2007 21:49:00 | Aniška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí