Zklamaný,nasraný a zrazený

Zklamaný,nasraný a zrazený

Anotace: Tak takhle se cítím, mysli co chceš a věř si čemu chceš.

Tak tohle by mě fakt nasralo
našel jsem si holku a co se nestalo
ona si po půl roce vyrazí na malý výlet
4 dny v Paříži donutily mé srdce kvílet

Jen já a můj kamarád z práce
hmm to asi bude pěkný prase
kluk co jede s holkou kluka
ať padnou na tebe Tantalova muka

A ty? Jidáš oproti tobě je Ježíšem
Nevím proč si vůbec ještě píšem
Nechci tě už mít ve svém světě
Nechci tě slyšet v každé mé větě

Pro mě si skončila
si pro mě všech cour královna
kéž bys z mostu skočila
pád ti snad rozum urovná

Není na tom přece nic špatného
odjet si pryč, nikomu o tom nic
neříc

Tak se nad sebou zamysli ty
i debílek, kterého máš tak moc ráda
už brzo nebude plnit jen funkci kamaráda

Dala si mu přednost přede mnou
pouze 4 dny, hmm tak to ooou
tady si trochu narazila
ježiš, teď ses urazila?

Miloval jsem tě víc než sám sebe
a teď tě budu proklínat
a duši bych vymlátil z tebe
ty kundolíze z Rožnova
srdce ti vyrval z těla
hlavou mlátil o zem
znova a znova
jen kdybys za to stál
Autor Nomad, 13.11.2007
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase jedna energická básnička, takový mám ráda :-) a hlavně moc dobře vim, jak člověku pomáhaj...
dokud zůstane jen u slov na papíře, tak to bude dobré...on za to nestojí, ale to ty víš...

28.11.2007 12:27:00 | jitaaa

Tak ty jsi hodně hodně moc naštvaný co? Ale jo, já tě chápu, tohle fakt naštve. Takže snad říct jen, držím palce, ať to zase brzy přejde.
Jinak báseň se mi líbí, je v ní kus tebe..

13.11.2007 11:56:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí