Otevři srdce své

Otevři srdce své

Anotace: Psáno v odpověď...

Tak ten krok je na tobě,
neboj se a vyjdi vstříc.

Ty básně smutné jsou obě dvě,
ale nemusí už být tak víc.

Podívej se okolo sebe,
vidíš? Ne? Tak otevři srdce.

Vždyť někdo má rád tebe,
jen se rozhlédni přece.
Autor Daviran, 13.11.2007
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: Erion Fate, svacinka.A, pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí