Láska jako růžička

Láska jako růžička

Anotace: (jsem vyštrachal něco staršího)

Láska je jako růžička,
co nám v zahradě rozkvétá.
Vždy je jiná, ne ta stejná.
Jednou kvete a pak odkvétá.

Mít opravdu rád z lásky,
dvakrát, či třikrát – to ne,
i jednou je dost.
Proto je třeba držet si u ní pevný most.
Autor Daviran, 13.11.2007
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

růži musíš milovat
pro vůni i trní
naučí se čarovat
kdo tajné sny ti plní...

13.11.2007 12:30:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí