Nic víc nežádám

Nic víc nežádám

Anotace: pisen z filmu Phantom of the opera, prelozila jsem ji a udelala tak aby se rymovala :)))

Nic víc nežádám

Už víc nemluv o temnotě,
musíš na ty obrovské obavy zapomenout.
Jsem tady s tebou, chráním tě.
Nech denní světlo tvé slzy oschnout.
Má slova budou varovat a tišit tě.
Dovol mi stát se tvou svobodou,
budu provázet a chránit tě,
tak se neboj,jsem tady s tebou.

Řekni, že mě budeš milovat
každou chvíli a okamžik zase.
Řekni, že mě potřebuješ po boku napořád.
Vyprávěj mi o letním čase.
Slib, že je pravda, co říkáš
a pak ti svůj život dám.
Slib, že mě opravdu rád máš.
Nic víc nežádám.

Dovol mi být tvým úkrytem,
tvým bezpečím, odvedu tě s sebou.
Dovol mu být tvým světlem,
tvé obavy budou daleko za tebou.

Svoboda je všechno, co chtěla bych,
svět, kde žádná tma není
a ty vždy vedle mě a citů mých,
abys mě uschoval v hýčkání.

Pak tedy řekni, že budeš se mnou
sdílet jednu lásko, jeden život,osud.
Dovol, ať ti ukážu, že život není špatnou hrou.
Dovol, abych tě vyvedl ze samoty, kdes byla dosud.
Řekni, že mě potřebuješ
navěky vedle sebe tady i tam.
Dovol mi jít s tebou kamkoli půjdeš.
Christine, nic víc nežádám.

Sdílej se mnou jednu lásku, život i sen.
Řekni slovo a já půjdu kam půjdeš.
Sdílej se mnou každé ráno, noc i den,
řekni, že mě miluješ...

Ty víš, že miluji
Autor Juřinka, 13.11.2007
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí