Princezna

Princezna

Anotace: Princezna - jednou se podíváš a už z ní nespustíš oči...

Jsi jak princezna, v těch tvých nádherných šatech.
Má to celé krásný, pohádkový nádech.

Vlasy, oči, ruce, tělo tvý,
je to všechno tak mocně kouzelný.

Ty to víš a já to vím,
Nijak se tomu všemu nebráním.

Ničíš mě, když pomalu ke mě kráčíš.
Dostaneš co chceš, jiný si nepřipouštíš.

Tím, že dokonalý tělo máš,
mě prostě celýho ovládáš.
Autor Inco Gnito, 13.11.2007
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí