ON!

ON!

Anotace: Psala jsem to s myšlenkou na jednoho kluka kterého hrozně miluji.

Láska je dar který dostane i ten nejchudší,
protože láska je pro člověka víc než přítel největší.
Láska je zázrak a náhoda,
myslíš jen na jedno,
a to na kluka vysněného.
Já myslím na něj celý den,
ale on ani o mě nezavadí pohledem.
Slzy se mi z očí valí,
ale jemu?......jemu to nevadí.
Ano je to ten o kterém sem často mluvila
s kterým sem se tak ráda stýkala.
Ano je to........je to ON!
A jen pro něho volám:
"Láska nidky neumírá,
a já se pro tebe ráda stanu vyvolená!"
Autor Angel of Darkness, 13.11.2007
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: svacinka.A
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí