osud

osud

Anotace: hm....co dodat

Viděl její smutnou tvář,kterou smýval jí pláč.Viděl její oči uplakané,její vlasy krásně rozcuchané. Viděl její třesoucí se ruce,cítil,jak moc jí bolí srdce. Netušil,že takhle bolí láska Nevěřil,že tohle je ta kráska. Ta,kterou opustil a kterou miloval,díval se na ní a litoval. Chytil ji za ruku a prosil,aby mu odpustila. Ona vstala a navždy ho opustila.
Autor mysicka20, 13.11.2007
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí