Černá růže od Tebe!

Černá růže od Tebe!

Anotace: Dostala jsem od tebe černou růži, Její ohavné trny mi trhají kůži, Netrpí jen má...

Dostala jsem od tebe černou růži,
Její ohavné trny mi trhají kůži,
Netrpí jen má dlaň,ale i srdce,
Já ochutnala lásku,ale trpce!

Moje rty po tvých prahnou,
Já nezvolila si cestu snadnou...
Bydlíme až moc daleko od sebe,
Avšak já každý den myslím na tebe...

Miluju tě stále víc,
Jenže vím že z toho nevzejde nic.
Krásný byly ty chvíle společný,
O to víc byl rozchod bolestný.

Miluju tě,to ti řikám!
Já jen pro tebe pořád dýchám!
A za své city já tvrdě pykám...
Autor Anneli, 13.11.2007
Přečteno 468x
Tipy 13
Poslední tipující: Charibeja, Issa, r-a-d-a, Catherine Noir, Simísek, Manni3, julie20, Cassandra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

laska na dalku, slozitost sama o sobe

29.11.2007 20:46:00 | Jen tvůj anděl

Soucit bílá kočko.

14.11.2007 09:56:00 | Im

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí