Tajemná záře mého života

Tajemná záře mého života

Anotace: název mluví za vše...

Tvé tělo, Tvé tváře
Uchvátí každého
Ta polární záře

Tvé oči, Tvá ústa
Už žádná země pustá
Tvá hýždě, Tvé nohy
Lákají do vody
Slušivé podvody

Tvůj úsměv, Tvá mysl
Dávají světu hned smysl
Tvé ruce, Tvé paže
S jemnou mocí kuráže
Tvá smyslnost citu
Měsíčního svitu

Tvé tělo, Tvé tváře
Uchvátí každého
Blázna i lháře
Tvá tajemná záře
Autor Aniška, 13.11.2007
Přečteno 421x
Tipy 1
Poslední tipující: Brcko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je nádherný zlatí.

14.11.2007 19:11:00 | Brcko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí