Láska

Láska

Anotace: nejkrásnější je lásku dávat a v lásce být milován

Láska je cit
Každý ho zná
Každý ho prožívá

Každý miluje
Svět kolem nevnímá
Někoho zbožňuje
Na něj nezapomíná

Láska je cit
Každý ho zná
Každý ho prožívá

Láska je krásná
Láska je něžná
Láska je půvabná
Láska je křehká

Láska je cit
Každý ho zná
Každý ho prožívá

Láska je divoká
Láska je nespoutaná
Láska je něžně vášnivá

Láska je cit
Každý ho zná
Každý ho prožívá

Někdy bolí
Nekdy přebolí
Někdy bolí
Někdy zabíjí

Ale je smyslem života
Autor Aniška, 13.11.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí