Titulek?Pro tohle ani není název.

Titulek?Pro tohle ani není název.

Anotace: Naposled co jsem dovolil tomu debilnímu citu, aby mě ovládl a pak pohřbil. Už zase.

Růžové brýle měním za rudé
nechť z tebe ty mrcho nic nezbude
slyším praskat tvé kosti
ten zvuk se mi líbí dosti
konečně krev tryská ti z brady
na mnou kdysi tolik milované vnady
lásku v nenávist změnilas
můžeš mě stále zraňovat,tos myslelas
tak to si na omylu, ty i tvuj kamarád
vysokou hru začali jste sami hrát
útočit bez vyhlášení války
střelit mě do zad z dálky...z Paříže
to jste si vybrali špatného soupeře
vy dvě stvůry bez páteře
bitvu jste vyhráli, však válku ne
na konci jen jeden zůstane
a tak ovládán zlobou a nenávistí
udeřím vás verbální pěstí
doufám, že způsobí hodně slz a smutku
to vy jste ze mě udělali tu zrůdu - vskutku

ps. zdrojem nenávisti bolest
jest
Autor Nomad, 14.11.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nenávist je mocná zbraň :-) i přesto, že sem pacifista tělem i duší, tak se mi básnička líbí, ten nápad, ten náboj...energie...
doufám, že ti to pomohlo, že se ti tím psaním trochu ulevilo .-)

28.11.2007 12:17:00 | jitaaa

od lásky je jen krůček k nenávisti...

14.11.2007 21:11:00 | duše v plamenech

Hmmm.

14.11.2007 09:54:00 | Im

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí