I Miss You!!!:-*

I Miss You!!!:-*

Anotace: Chybíš mi..Od Srdíčka:))

Dneska to byl strašně dlouhý den,
kde jsi? Nevěděl jsem jen.
Chyběla mi Tvá vůně, Tvé rty,
Chybělo mi Tvé všechno, chyběla jsi mi TY!!!
Chyběla mi celá Tvá osoba, chybělo mi Tvé Srdce,
Připadalo mi to jako by jsi Mi promlouvala do Duše.
Jen těžko se zbavím toho pocitu, že nejsi se mnou,
když vím, že nemůžů být s Tebou.
Je to pro mě hodně těžké, říkat si Kde jsi?
Když vím, že tu celou dobu nejsi.
Je to pocit nicoty a prázdna, když jsem sám,
Potřebuji Tě k životu, potřebuju Tě tady,
tak kde Tě mám?
Pro Mojeho Milááčka Anničku<3
You&Me FOREVER!!!:-*
Autor Lukii, 14.11.2007
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí