Víra v Tebe

Víra v Tebe

Anotace: Promiň za počáteční nedůvěru...jsi ten nejúžasnější člověk na světě a zasloužíš si vše jen to nej nej neeeeej :-*

Když napsal jsem ti nevěřil jsem v cosi víc,
nedoufal jsem že může někdo dobrý ještě být,
mysleli jsme si oba že z toho asi nebude nic,
že jeden druhého nebudeme nejspíš brzy chtít.

Teď však vím,že Tě nikdy nechci ztratit,
vím jaká je náhoda že zrovna my se potkali,
jaké štěstí Tě motýlku v hejnu much chytit,
a když už sem chytil, nechci za ztrátu platit.

Bez tebe jsem totiž více nežli nic,
pusto v srdci bez Tebe by nastalo,
bezedné prázdno které necítí už víc,
bez tebe by smysl žít vůbec nemělo.

Vím že já Tě nikdy neoputím,
chovat se k Tobě budu jak k pokladu
zranit tě tak si to neodpustím,
nikdy si žádné podmínky nekladu,

jen jednu věc Tě žádám dodržovat,
upřímnost a věrnost za každé situace,
tak budem náš vztah více utužovat,
Janí budu Tě vždycky milovat velice!
Autor Tomama, 14.11.2007
Přečteno 514x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí