Chybí mi...

Chybí mi...

Anotace: Někdy si člověk vzpomene na to hezký a začne mu to chybět...Všechny ty doteky,slova...Vše začne scházet.

...teplo Tvého dechu,
Ty jsi byla odpočinek v tomhle tom spěchu.
Chybí mi teplo Tvého těla,
když jsi se se mnou mazlit chtěla.
Chybí mi Tvých očí záře,
když jsem Tě líbal na ústa, tváře.
Chybí mi Tvá vůně, kterou jsi pokaždé voněla co jsme spolu byli,
o mnohých věcích jsme spolu snily.
Chybí mi Tvé doteky, Tvůj smích,
pustila jsi mne dřív než padl první sníh.
Chybíš mi...
Autor Azazen, 14.11.2007
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

heké, vím o čem mluvíš...

28.11.2007 15:50:00 | Ladulinkaaa

Dnes sníh padá a padá nepůjdeme jezdit na saních?

14.11.2007 12:50:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí