Vzpomínka...

Vzpomínka...

Anotace: O jednom klukovi...

Poslal jsi mě do háje,
ale mé srdce tě stále miluje.
Slza padá mi na polštář,
ty tak chladný mi připadáš.
Zlomil jsi mi srdce,
a šlo ti to tak hladce.
Rozum mi říká,
že tě mám nesnášet.
Ale srdce mluví jinak.
Dávno ti už odpustilo...
vlastně tě stále milovalo.
Ale teď už není....
chtěla jsem ho nechat tobě,
ale ty jsi ho zahodil...
jako bych pro tebe nikdy nic nebyla....
co taky jiného....
Byla jsem pro tebe jen hračka,
která tě ráda měla,
a stále má...
ale teď už je ti ukradená....
ta malá holka,
co se chovala jak naivka....Věřila ti,
a byl jsi pro ní vším,
však pro tebe to nic neznamenalo,
a tu možnost ji mít jsi zahodil.
Všechno mi tě připomíná....
vidím tě, kam se podívám,
jak kupuješ si lístek na komeťe,
a na mě se nedíváš...
Chci na tebe zapomenout....
ale nejde mi to.... nevím jak,
řekni co mám udělat,
abys mohl být, když ne víc,
tak jen kamarád.
Autor Christinka_, 14.11.2007
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, Megalo'R
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

duše v plamenech: hmmm mozna casem.... :(

16.11.2007 13:58:00 | Christinka_

z přátelství může vzniknout láska, ale naopak to bývá málokdy...radši se rozhlédni kolem sebe a on se objeví někdo jiný.

14.11.2007 21:09:00 | duše v plamenech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí