Óda na krásu

Óda na krásu

Anotace: ...

Skládám ódu na tvou krásu
tvá píseň lásky přináší mi spásu
tvá píseň uvízla ve mě,stále pěješ
nemůžu ti odolat,stále se na mě směješ
Neumím ti vzdorovat...

Bojím se,zdali přestanu hrát na lyru
dopustím se zkázy, nevratného omylu
omylu jenž nejde vrátit zpět
a pak ticho, umře tvůj zpěv
neumím ti vzdorovat...

Skládám dál, další zvučné melodie
tvůj libý hlas stále zdobí je
prsty mě bolí, ale hraju dál
hraju pro tebe, pro nekonečný bál
neumím ti odolat...
Autor Zeminov, 14.11.2007
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí