Andulka

Andulka

Anotace: tak už to bejvá

Zamykám zámkem myšlenky mé hlavy,
a v kuchyni mi syčí konvice.
Už jsem si tak-ňák zvyknul na ty stavy,
kdy do srdce mi bodaj jehlice.

Asi to dělám jen tak ze zábavy,
či z rozmarnosti pana šlechtice,
či zkrátka nemám v sobě slušné mravy,
neboť mám jen ty, co znám z ulice.

Sladím si vkleče další šálek čaje,
andulka v kleci zobe obilí,
a stále chci jen jednu holku z kraje,
i když se mi víc jiné líbily.
Autor Antiseifert, 14.11.2007
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí