Jsem u tebe i když ne

Jsem u tebe i když ne

Anotace: Miluji a nemohu přestat.Jak ráda bych vyhověla!Prostě se mi stýská!!!

Vánoce se blíží a já přání mám
bláznivé a smělé,
chci si splnit sen, možná ,že se mi i vysměješ.
Lásko moje zakázána,
snad mě za to neprokleješ!
Mít tě zas jen pro sebe,
být ve stínu tvém,
dýchat stejný vzduch,
splníš mi můj sen?
Toužím po vynálezu
nebo čarovné moci,
jak stát se součásti tvého dne
i součásti tvé noci.
Být tvou kávovou lžičkou,
co olízneš, když zamícháš v hrníčku,
strunou co přidržíš,
když hraješ si svou písničku.
Taky se chci stát kalhotami,
co obejmou tvé nohy i boky pevné,
chci se stát tvými knoflíčky,
co budeš při zapínání hladit jemně.
Pak chci být volantem,
když s ním točíš a svírá ho tvá dlaň.
Alespoň na krátko součásti mých snů
i ty se lásko, prosím ,staň!
Chci být tvým polštářem
a čechrat ve spaní vlásky tvé.
Klidně vsáknu do sebe tvůj pot,
představy i sny svěř mi své.
Peřinkou zakryju tvé erotikou zvětšené
nádherné partie...
Dovol mi být součásti tebe i tvého dne.
Přiznávám,že zapomenout těžko jde
a že stále i když nesmím! Miluji tě...
Autor lupínek, 14.11.2007
Přečteno 570x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, bobi bobie, Maťa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásně roztoužené, líbí se mi.

17.11.2007 10:01:00 | Psavec

je to krásné vyznání, dáváš do něj všechno. ahojky Bobi

16.11.2007 11:05:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí