Poslední setkání

Poslední setkání

Anotace: jedna ze života... =)

Vždyť ho kdysi milovala
tak proč ho takhle trápí
spoustu si člověk uvědomí
až když druhého ztratí

Ale on nevzdává se
chce to všechno vrátit
po tom co o ní přišel
už nemá víc co ztratit

Den na to koupí květiny
musí ji znovu vidět
kdyby tohle nezkusil
bude se nenávidět

A tak čeká na schodech
až vrátí se domů z práce
s nadějí i obavou
že všechno půjde hladce

Ovšem až ji zahlédne
ten pohled ho zmrazí
pro něj cizí muž
jí po boku doprovází

Do domu vchází sama
to mu vyhovuje
„můžu s tebou mluvit?“
dívku oslovuje

„Chtěl bych se ti omluvit
za posledních pár chvil
byli pro tebe těžké
a já je s tebou nestrávil“

To co potom vyslovila
pro něj tak krutě znělo
„už nechci se tě dotýkat,
já už jsem teď jeho“

A pak ticho nastalo
vzalo mu lesk z očí
to co hezky začalo
opět špatně končí
Autor on_my_mind, 14.11.2007
Přečteno 575x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Comparare, Manni3, cevert
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život se nekončí,
život jde dál,
proto se pořád točí,
i když nám všechno vzal ...

18.11.2007 10:10:00 | NikitaNikaT.

Nejsou všechny dny sečteny na tomto světě.
Slunce ještě svítí i pro jiné kvítí.

17.11.2007 11:23:00 | Comparare

Vim že je to je až odporný klišé ale je to pravda: Pro jedno kvítí... Zbytek už znáš :)

17.11.2007 10:48:00 | Husso Pasannen

si nic z toho nedělej, otoč a podívej se kolem 1*

14.11.2007 19:14:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí