Samota?

Samota?

Anotace: prakticky jen proud myslenek.. neni to upraveny ani nic.. proste..tak:(

Když už není na co vzpomínat
A proudy slz chladí tváře
Ještě naposledy políbit a pohladit…
Ne, nic už nebude
Už se nebudem smát, ne spolu
Já ani sama.
Kolikrát jsem se toho bála,
Přesně toho, co je teď.
Nikdy jsem nechtěla překročit
Tu křídovou čáru na druhou
Stranu zvanou samota.
Stalo se? Kdoví,
Nechtěla jsem.
Jsem tvoje?
Nejsem ničí,
Odejděte prosím, nechte mě!..
Nebo ne,
Já odcházím…
Autor mistake, 14.11.2007
Přečteno 361x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí