Jsi

Jsi

Anotace: horkým paprskem, co v lednu je mým dárkem...

Jsi světlo v mojí duši
Za soumraku v buši

Jsi důvod mojí touhy
I pro okamžik pouhý

Jsi řekou v prostřed pouště
I pouští v kapkách děště

Jsi hvězdičkou v temnotě
Jsi jahodou na dortě

Jsi ranní rosou o půlnoci
Jsi ten, kdo má mě v moci

Jsi sluncem v pusté galaxii
Jsi hurikán nad Itálií

Jsi východ slunce při západu
Vzestup měsíce při jeho pádu

Jsi krev, co v těle mi vře
Jsi muž, co na mě nezařve

Jsi pírko, kde moc ptáků není
Jsi má studna plná nadějí

Jsi symfonií v hlučném tichu
Jsi hláskem i v tom němém filmu

Jsi zázrak, který svět mi dal
Jsi něžná síla, co mě žene dál
Autor Aniška, 14.11.2007
Přečteno 602x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepustim ;o)

14.11.2007 22:52:00 | Aniška

tak ho drž a nepouštěj

14.11.2007 22:35:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí