...Děkuju Ti...

...Děkuju Ti...

Anotace: :-)

Když vidím úsměv
na Tvé tváři,
když vidím,
jak Tvé oči září,
tak zdá se mi to
jako sen,
já s Tebou chci být
každý den.

Dlouho jsem se necítila
tak šťastná
i nenáviděná zima
je najednou krásná.
Vrátil si mě
do života zpět,
stačilo jen pár
Tvých kratičkých vět.

Nikdy jsem si nemyslela,
že tohle znovu pocítím.
Motýlky v břiše,
zrychlený puls
pokaždé,
když Tě uslyším.

Však je tu zase
ta bláznivá "nemoc".
Děkuju za podání ruky
na pomoc.
Ze srdce svého
špatné vzpomínky stříhám,
po dlouhé době
zas svobodně dýchám.
Autor Sukuba, 14.11.2007
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: qpal, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mocinko vám děkuju :-)

16.11.2007 17:34:00 | Sukuba

taky ti to moc preju...

16.11.2007 07:56:00 | qpal

To je moc dobře...:)Přeju ti to...:)

15.11.2007 05:57:00 | už ne pernikova princezna

moc ti to přeji

14.11.2007 22:43:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí