Kdo ví?

Kdo ví?

Anotace: ...

dívá se na tváře kolem nás.
Přijdou mi neznámé,
když životem kráčím kolem vás.
Přesto vím,že vás známe.

Ikdyž jste blízko,
nikdy jste pro mě nebyly dál.
Tvé srdce nízko,
bije a mizí mi v dál.

Co se to děje?
Když stojím vedle tebe.
Kam osud spěje,
možná spěcháme do nebe.

Náhle mi něco říká:,,Stůj!''
Mám nebo nemám?
Vidím před sebou malou tůj,
znám nebo neznám?

Možná to konec není,
na nás to nic nemění.
Kdo ví?
Autor Barpob, 15.11.2007
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Nergal, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo ví..

14.01.2013 22:34:03 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí