Touha

Touha

Anotace: O někom, koho vídám každý den a pokaždé mě jeho úsměv a oči dostanou do kolen :)

Můj sladký anděli všedních dnů
světlo tvé v očích hlubokých ukryté
každý den vídám tě
a vždy se stejnou touhou
čekám na tvé pozdravení
nad to krásné "ahoj" prostě nikdy není!
Políbit tě - to jest mým snem
cítit tvé andělské objetí
po tom toužím každý den...
přitisknout se k tobě
na pár divokých chvil
vím, že mě taky chceš
jinak bys teď v mé mysli nebyl!
Však sen náš snem také zůstane
a každý den bude se nám zdát
protože ty i já už svého anděla máme...
Tak proč tě tak moc chci znát?!
Autor Nessy, 15.11.2007
Přečteno 610x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nessy, píšeš srdíčkem ... a kus ho necháváš ve svých verších.

21.11.2007 21:10:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí