Láska

Láska

Anotace: co pro mě znamenáš..

Vesmír zrozený v okamžiku,
kdy slunce vzdalo se křídel,
zářivá temnota,
bolestný polibek,
Záchraný člun v rozbouřeném moři,
oázu na poušti,
východ slunce,
letní vítr ve vlasech,
první jarní kvítí,
šílené štěstí,
můzu všech můz..

To vše pro mě znamenáš a přesto mnohem víc..
Autor Tucna, 15.11.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je krása,štěstí musí hřát tu co ji to píšeš

16.11.2007 16:29:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí