Náhodná

Náhodná

Anotace: ..

V cizí řeči hovořit
v cizí řeči vznášet se
v cizí řeči omlouvání
v cizí řeči rozpoznání

bez nalíčených řas
bez předplacených jízdenek
bez odrostů plahočení
bez nadějných gest

O hladu je horší žíti
o lásce hrůza je se plahočiti
o naději báseň jest
o okamžiku pravdu vést
Autor kamikadzeeeeee, 15.11.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí