Moje vina

Moje vina

Anotace: ?

Moje vina
Příliš vína
Huba líná
Láska = hlína
Je to všechno moje vina?
Co se stalo
V nitru mlýna?
Je tohle snad moje vina?

Pojď, pojď za mnou,

Nevracej se zpět, pojď blíž,
Objevovat se mnou mnohem lepší svět,
Vždyť tohle není moje vina,
Kapka piva,
Krůpěj vína,
Alkohol
mé hrdlo svírá,
a je to snad… moje vina?

Nejsem zdejší, zda divočejší
Nežli jiné jsem, se ptám
A stále jen dokola – zda miluješ mne, zda vše Ti dám???

Ale je to moje vina, lásko, baby,
Huba líná
Holé neštěstí
A v srdci dřímá…
Láska.. nebo už mne jímá…..
Moje vina,
Kotě,
Sama jak kůl v plotě
A příliš dlouho zůstala jsem,
Přebírala a dobrala
A v srdci tvém se schovala,
Ale tys mě našel
A láska? Ta dostala kašel..

Musíme ho léčit oba,
Neb odejde láska
A zůstane jen zloba.
Lásko, lásko…
Lituji…
že tě pořád miluji

Přesto konec představit si umím
Ze dne na den spíš a spíše
Neb mi dej lásku bez bolesti a kýče…

A já to s Tebou zkusím znova,
Dál opakuji ta slova-------

Já to chci, nic anebo všechno,
Poslouchat folk a ne techno,
Ne, já nejsem dospělá,
A jsem velmi nesmělá,
Ale jsem osobnost
A mám zraněné srdce
Které ubíjí mne…
A oddychuji… prudce……
Autor Ammazonic, 16.11.2007
Přečteno 605x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Azazen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné verše...

16.11.2007 13:59:00 | Bíša

Tvá básnička je překrásná,tvé pocity znám.

16.11.2007 11:14:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí