vyznání

vyznání

Anotace: co všechno spolu můžou dělat dva zamolovaní

Ty jsi smutná holčička,
dám ti pusu na víčka,
vezmu si tě do krajiny,
kde něha nezná hranic,
budeš myslet na blbiny
a nebude ti na nic.
Poletíme vzhůru k výškám,
jak ten sokol jasný,
budem spolu válet sudy,
život bude zase krásný.
Budem spolu zpívat písně,
budem si hrát na hoňku,
utrhnu ti krásnou růži,
nebo radši pivoňku?
Prostě život bude skvělý,
tak jak to má být,
svěřím ti svůj osud celý
a budem spolu snít.
Autor mikyša, 16.11.2007
Přečteno 616x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je krásná, vrátile mne do dětství 1**

16.11.2007 11:30:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí