Vzpomínka na hvězdu

Vzpomínka na hvězdu

Anotace: Na rozloučenou s milovaným člověkem...

Vzpomínka na hvězdu

Hebké vločky tančí nocí, do vlasů mi padají,
vítr sílí, spolu s mrazem chlad do srdce vnášejí.
Krajina je pustá prázdná, bloudím v bílých závějích,
Kudy se dát? a Kudy nejít?, Jak neztratit se v nadějích?

Když na nebi vyjde hvězda, kterou hledáš mnoho let,
věříš, doufáš, směřuješ k ní, s ní točí se tvůj celý svět.
Pak se dotkneš její záře, vše dostává nový směr,
usínáš a myslíš na ni… „Lásko, prosím, teď mě hřej.“
Být spolu vám však není dáno, ty musíš opět sama jít,
cítíš smutek, marnost, prázdno, chceš samotná se někde skrýt.
Horké slzy hladí tváře, jdou si také cestou svou,
vzpomínky jak náruč perel, ty jediné ti zůstanou…

A vločky dál se snáší z nebes, dál do vlasů mi padají,
zpívají mi smutnou píseň o lásce a loučení…
Autor lonely soul, 16.11.2007
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Puck, jára spots, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale krásná ...

06.04.2008 10:08:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí