vzdušné zámky

vzdušné zámky

Anotace: je to smutné když přestaneme věřit na zázraky...

usmívám se své netečnosti
to že ti nechybím neřeším...
a za své spontální miluju tě...
rozhodně se nestydím.

má vlastní srdce rozeklaná
překvapují stále...
a to jsem si myslela...
že jsem mrtvá.

tak ti díky za probuzení
z tvrdé noční můry
za polibek k ránu...
jen by bylo hezké-kdybys byl mým princem

jenže po tom všem co se mi stalo...
už nevěřím na zázraky.
ani neumím létat.....
ustříhli mi křídla...
a neptali se jak jsou na tom mé vzdušné zámky.
Autor Gwladus, 16.11.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí