Nabídka ...

Nabídka ...

Anotace: jen tak mě to popadlo skládati básně, po radostném dni je mi moc krásně :o)

Miluješ mě a já Tebe,
snesu Ti i modré z nebe.

Mé kroky následuješ jak můj stín,
nepřestávej nikdy s tím.

Doprovázej mě celý život,
bude to mít spoustu výhod.

navzájem se milovat,
v jednom pelíšku usínat

Ráno se probouzet vedle sebe
to vše chci dělat jen pro Tebe

Říká se tomu láska,
pro mě však jen černá páska...
Autor juddy, 16.11.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí