Zamilován

Zamilován

Anotace: ...

Dotyk letmý, pohled ulpívá,
horko a chlad - to střídavě mne polévá,
duše má, štěstím se až zachvívá,
nikde nespatřuji chmury,
každá barva jiskřivá...

Pohledem omámen,
hlas zazní libě,
já jsem jak vyměněn,
vše zní tak slibně...
Delší vlasy a oči tak jasné,
úsměvem hýřící, to je tak krásné...

Chci prožít tento sen,
a krásné vzpomínky zachovat,
jako noc uchová den,
tento okamžik si navždy schovat...

Věř, že čekal jsem dlouho,
nevzdal jsem nic,
na řetězu zmítán touhou,
chtěl jsem být u tebe, víc a víc!

Čekal jsem podoben trpělivosti růže,
s obtíží předstíral jsem klid,
doufal jsem, že přání se splnit může...
a vidíš - teď s tebou můžu být!

Bez ostychu vyslovuji tu krásnou pravdu,
Mám tě rád - a to opravdu!
Autor Thanatos Mortis, 16.11.2007
Přečteno 556x
Tipy 1
Poslední tipující: somewhere
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...šikulka ;-)

26.11.2007 19:09:00 | Monysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí