bolest

bolest

Anotace: prostě jen pocity

Proč tady být,proč tady sama žít.Proč otevřelo se nebe a mám pocit,že vzalo mi i tebe.
Kdy vyrovnáš se s tím,že nevrátí se stín.
Který jsi miloval kdysi dávno,tak žij a jdi dál,je ti to z hůry dáno.
Pomocnou ruku a sílu jít dál ti dám,ty však nechceš--chceš býti stále sám.
Až nalezneš smysl,proč mělo se to stát—věř mi--každý má svůj osud a život
plyne dál.
Autor mysicka20, 16.11.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí