nezapomínám...

nezapomínám...

Anotace: o čem to píšu? a dává to smysl :P

hladina vody
pod níž se leskne jedna kazeta,
pojďme tudy,
zní věta, věta udávající směr...

Slova, která se spouští po hladině,
jako vločka sněhu /po větru/,
připomíná se mi nevině,
slova připomínající něhu...

Jako vločka dopadající na mou tvář,
rozpouští se,
slova zmizí daleko snáž,
zapomíná se...

lehko...
Autor Vell, 16.11.2007
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí