Květinka

Květinka

Anotace: může vám to připadat jako absolutní blbost která ani nemá tendenci se rýmovat ale pro mě je to moc důležitý...

Když jsme se poznali
Měli jsme se moc rádi
Zaliju tě květinko
Abys pěkně rostla
Když koukám do těch nádherných očí
Jsou tajemné, a stejně je každý zná
Musí na tebe svítit slunce květinko
Abys pěkně rostla
Stojíš vedle mě
A přece jsi tak strašně daleko
Musíš hezky růst
Moje květinko
Stojíme tu dva
A přece jsem tu sám
No tak
Moje květinko
Nebo snad stojím tu sám
A přece jsme tu dva?
Jak dlouho ještě budu čekat
Květinko?
Tak proč mně miluješ??
Víš jak to bolí??
Tak moc jsem si přál
Abys vyrostla
Autor Manni3, 16.11.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí