končim

končim

Anotace: pohár trpělivosti prostě už přetek...

S malinkym světýlkem naděje
na konci beznaděje...
S mrazivým toužením
uprostřed srdce soužení...
S pohledem na věčnou vzpomínku
co nestojí ti ani za zmínku...
S tichým dotazem
proč mě hlava mučí tvým obrazem...
S němou bolestí
kradoucí i zbytky štěstí...
S krutostí a trápením
které jsou lásky znamením...

...se s tebou loučím
a se smutným úsměvem na tváři
naši lásku konečně končím...
Autor simiii, 17.11.2007
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Justýnka, lela
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojímavé - hezké !

17.11.2007 13:08:00 | lela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí