Láska

Láska

Anotace: Jen tak...z nudy.

Láska… to slovo řekla jsem a šla,
láska… víš, na ni musí být dva.
Láska… Při tomhle slovu hlas se mi chvěl,
láska… kdo za ni může? A kdo ji chtěl?

Láska je život, láska je dar.
Kdo mi ji dává? Kdo mi ji vzal?
Láska je smrt a je to i strach.
Kdo je mé lásky brutální vrah?

Láska je krása, láska je zář.
Kdo její spatřil tu pravou tvář?
Láska je zlo a láska je tma.
A kdo z vás ví, kde láska je má?

Kdo mi ji najde a přivede zpět
dříve, než opustím bez lásky svět…?
Autor Rakasteta, 17.11.2007
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: symphonicsoul
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá laska tě čeká na pravém místě a určitě se s ním v pravý čas potkáš, jenom buď ve střehu, atˇneprojedeš kolem bez povšimnutí...básnička je moc působivá a osobitá

18.11.2007 12:59:00 | symphonicsoul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí