Ty

Ty

Anotace: Ty,jenž držíš mi dveře z brány pekelné,Ty,jenž necháš me schválně spalovat touhou,která nevěstí nic dobrého... Ty.......jenž se necháš.

Jsi strom,který roste při mém dechu,
jsi život,který mě budí a nutí k smíchu.
Jsi oblíbené sobotní ráno po prokalenym pátku,
jsi pivo,od kterého hledám k lásce zátku.
Jsi ráj,na který se tak těším,
jsi jsi prokecana čeština,kdy při testu pak běsním.
Jsi ranní cigareta,která mi dá odvahu,
jsi vášeň,která mi dá sílu,
jsi odhodlání,vždy,když máčím nahou postavu,
jsi varování,kterého už dlouho držím tíhu.
Jsi líbající se pár,po kterém ta prahnu,
jsi posel,který mě nasměroval k nenávratnu.
Jsi noc,kdy klidně spím,
jsi kluk,o kterém tu noc tajně sním.
Autor latybe, 17.11.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí