nový den,nový sen,nová láska

nový den,nový sen,nová láska

Anotace: Je to básnička,která je napsaná z něčeho,co aspoň vzdáleně připomíná lásku,komentáře plosim

Začal nový den,
jeho nový příběh.
Další zhrzený sen..
Další diskvalifikovaný životní doběh....

Proč nemůžu jeden den prostě vymazat?
Jako by se nikdy nestal,
kéžbych....kéžbych nemusela jednou vstát
z postele nevstat a dál spát?!

Jeden nový den,
musím to změnit!
přece to nebudu opakovat další zničenej sen
todle se změní,musím se tomu zapříčinit.

Oblaka mi pomohou,
oči nad světem přimhouřit
noc předlouhou,
před novým dnem chci prodloužit

pozdě,začal nový den
a já chci konečně zažít z předešlé noci
PŘEKRÁSNÝ LÁSKYPLNÝ SEN
Autor Tessi, 17.11.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí