detskej čas...

detskej čas...

Anotace: brm-brm....

Řeky plout je čas,
jak každá z nás,
jednou věří,
že nejen andělé maj peří...

Děcka, pojďte si pro zmrzlinu!

vážně to tak jednou bylo,
jo jednou, to se snilo...
Už je to dávno,
jak proutkem mávnout.

Pojď si hrát, mám novej míč!

Jak vzpomínky...
jak těžké stavět z kostek komínky...
těžké to bylo,
a nevadilo, když venku lilo...

Máš?....

máš?...

chceš?...

Ptal se tě každý...
nenapadlo tě,
/kolikery chceš/
spáchat sebevraždy,
Jenou všechno přešlo,
/radost i veselí/
jednou ti všechno došlo.

Bolest lásku rozdělí...
Autor Vell, 17.11.2007
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí