...Dálka...

...Dálka...

Anotace: 18.listopadu; 0:31

Nemůžu spát, všude Tě vidím
a mám Tě plnou hlavu.
Já cítím jak Tvé jméno křičím,
sama, uprostřed davu...

Jak mě ta dálka děsí
a hlvně ty dny bez Tebe.
Jak by to všechno bylo snažší,
kdybych Tě měla u sebe.

Za ruku držet Tě toužím
a probouzet se vedle Tebe,
jen kvůli toho se soužím,
chtěla bych vzlétnout na nebe.

Dala bych vše za okamžik krátký,
jen abych Tě teď viděla.
Bez Tebe každý můj krok zdá se být vratký,
nejradši za Tebou bych běžela...
Autor Sukuba, 18.11.2007
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Na chvilku jsem se do toho vcítila... Smutek...

27.11.2007 19:46:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí