Milovala jsem Tě

Milovala jsem Tě

Anotace: Proč si mi dával tak velké šance, a řekl že mě miluješ?? teď pohřbil si mé srdce, ja miluju tě stále... bereš mi víru v lásku! Ale tosi já nezasloužím!!! Miluju tě furt!! Už mě netrap

You
Ty psal si mi mizerné básně,
Já zamilovala jsem se přece,
Myslela jsem to s tebou vážně,
Ty zlomil si mi srdce.

Já marně čekala, že chybu svou napravíš,
Že mě zas „lásko“ oslovíš.
Ty však chtěl si jen čas,
Tak teď ho máš.

Už nedozvíš se jak se mám,
Tu šanci si už promrhal.
Řeknu ti jedno „ sbohem, měj se krásně“
A jiným dívkám už raději nepiš ty své mizerné básně.
Autor Kirsten, 18.11.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí