Vítr

Vítr

Anotace: ... mé múze Romance ...

VÍTR

Když zaburácí …

už nebojíš se…
jen hledáš úkryt na ten čas,
vše se třese, nebe sténá,
v tom mračna protne zlatý jas.

Když zaduje …

tvář nastavíš mu …
máš v sobě síly víc než já,
usměješ se, hlavu skloníš,
jen já vím, co to znamená.

Když zafouká …

ty oči mhouříš …
na loukách vše ožije,
vzduch se vlní, stromy tančí,
já cítím, že je naděje.

Když zavane …

jen tak mrkneš …
jak chladný dotyk od víly,
vodu zčeří, mrakem pohne
i červánky se zarděly.

Když utiší se …

Ty přijdeš ke mně …

- Sheridan 2005 -
Autor Sheridan, 06.06.2005
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí