Podivné přátelství

Podivné přátelství

Anotace: O jedné osobě a mém vztahu k ní...

Jak bolavé bylo srdce mé,
plné jizev a šrámů,
doposud žijící zastřené
oponou z lží a klamů.

Neschopna snad citu nikdy víc,
nočním prázdnem procházím,
svůj zrak obracím na měsíc,
a zde Tě, Lásko, nacházím.

Nemiluji, však v mysli Tě mám,
od prvního setkání,
polibky vzduchem Ti posílám,
neb tryznu mou zahání.

Jsem v Tobě přespříliš ztracena,
v činech Tvých se nevyznám,
a slovy pouhými zmocněna,
v nemilost Tvou propadám.

Jsi snem a snem asi zůstaneš,
přeludem v krajině času,
lásku i přátelství zastaneš,
smích i slzy i krásu.
Autor elenida, 18.11.2007
Přečteno 456x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., on_my_mind
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu se hledáš, trochu trápíš, trochu lituješ....chce trošku propracovat

18.11.2007 11:27:00 | Veríssek

...trochu učesat

18.11.2007 11:27:00 | Veríssek

Krásná, nevím, co jiného dodat, název básně vypovídá sám za vše.

18.11.2007 10:50:00 | NikitaNikaT.

moc hezky píšeš... doufám, že si od tebe ještě něco přečtu =)

18.11.2007 10:48:00 | on_my_mind

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí